Balder

Balder 6 år omplasseres via Redd dyra Telemark.
Balder og Mia (en annen annonse) var veldig lenge på kattehuset. Lykken var stor når Balder og Mia endelig fikk et flott hjem sammen. Men lykken ble dessverre kortvarig. Pga allergi måtte begge pusene leveres tilbake. Det var en trist dag for begge pusene.
Balder venter veldig på et nytt hjem. Balder er en stor og tjukk pus og han elsker mat, han er bare super koselig! Balder elsker kos og er alltid på plass i sofaen . Han er flott katt og passer nok i de fleste hjem, han går også godt sammen med andre katter. Balder er super leken, og han elsker oppmerksomhet.

Dette skrev hun som adopterte Balder om han:
Balder er kosegutten over alle. Han har et granskende blikk og er ekstremt glad i mat. Kommer også oppi senga om morgenen, men det er vel helst for å minne meg på at det burde serveres frokost snart.. Han liker også å gå ut, men da bare rundt huset. Beste er å ligge på verandaen og følge med på hva Mia gjør. Av og til tok han mot til seg og sprang etter, men kom raskt tilbake. Han liker ikke å være alene, og roper på oss hvis vi er i et annet rom. Plutselig skal han leke og springer etter Mia. Da hører man at noe tungt er på vei:)

Kommentarer

Informasjon

  • Chippet
  • Idmerket
  • Kastrert
  • Vaksinert