Krisander

Krisander (4 mnd) søker hjem😸

Krisander starta livet sitt ute sammen med mor og søsken. Selv på sommerstid kan utelivet være hardt for en liten kattepus. Heldigvis var det noen som oppdaga den lille familien og sa ifra til Redd Dyra. Da fikk Kisander stell og varme av oss tobeinte, som fikk lov til å rense og ordne med et par vonde ører – selv om det var litt skummelt.
Fostermor syns Krisander har vært kjempemodig som har blitt tøffere og tøffere inne i fosterhjemmet sitt. I starten syns han vi tobeine var litt skumle når vi gikk rundt inne, da syns han det var best å klatre opp i klorestativet hvor han kunne følge med på oss. Nå traver han rundt, leker og blir gjerne med bror Julian på oppdagelsesferder i både klesskap og skuffer. Ligger han å hviler i på en hylle eller i senga, syns han det er veldig godt med kos, og maler så fort vi klapper han. Han elsker å bli klødd på magen😻 Da kommer han gjerne bort og stryker seg innat oss og kan nesten ikke få nok kos. Hvis han tar seg en runde rundt på gulvet, syns han forsatt vi tobeinte kan virke litt skumle.
Krisander ønsker seg derfor et hjem som har litt tålmodighet med han i starten, sånn at han blir trygg og god. Til gjengjeld får du en fantastisk pus med en rolig sjel, som elsker kos og eskimokyss!😸

Krisander er chippa og vaksinert. Han må kastreres om ca 2 mnd. Dette er med I adopsjonsgebyret på 1400,- og må gjøres hos en av våre samarbeidklinikker.

Ps! Søsknene Krisander og Julian bor sammen i fosterhjem. De leker rolig og fint sammen, og utgjør en herlig duo. De kan adopteres hver for seg, eller sammen hvis du ønsker deg to søte, snille småkarer😺

Kommentarer

Informasjon

  • Chippet
  • Idmerket
  • Vaksinert