Qaiser

Hei på snei. Her er en liten go’historie om en kjekk gutt på ca. 3 år ved navn Qaiser.

22. oktober kom det en pus til oss som var fanget i felle på Rjukan. Han var blitt gatas skrekk der oppe og skremte vannet av de andre pusene i nabolaget. Trolig var han fraflyttet og gått ute i langt over et år. En trasig skjebne vi altfor ofte møter.

Det var en redd og skeptisk pus som flyttet inn på kattehuset denne høstdagen, men han tillot forsiktig klapp på hodet. Et godt tegn, tenkte vi og tok ham med til dyrlegen. Der fikk han helsesjekk, chip, ble kastrert og vaksinert. Nå var spørsmålet – trenger han fosterhjem eller klarer han å lære seg en tilværelse på kattehuset? Vi var veldig usikre. Fosterhjem vokser ikke på tre. Han hadde en lang vei å gå til å bli en god familiekatt, men samtidig viste han potensial. Jeg tror alle de frivillige fikk litt hjerte for den flotte pusen som viste mot og vilje til å omstille seg. Én dag, da godteposen kom fram, ble fristelsen for stor og Qaiser tok fart og løp fram og kjørte hele hodet inn i godteposen. Herfra var det ingen vei tilbake. Han var avslørt. Den gutten gjør hva som helst for litt godis og siden har han sjarmert oss alle. Nå er Qaiser endelig klar for sitt eget for-alltid-hjem og det unner vi han virkelig, for makan til herlig pus som har blomstret opp.

Vi tror Qaiser er en gutt som liker å ha det litt rolig rundt seg. Det kan nok gå bra med en annen rolig katt, men vi tror at han har det best som familiepus hos de som er ferdige med småbarn.

Har du lyst til å hilse på go’gutten vår så ta kontakt med oss. Han venter spent på drømmehjemmet. 💙

Kommentarer

Informasjon

  • Chippet
  • Idmerket
  • Kastrert
  • Vaksinert