Sofus

Hei 😻
Jeg heter Sofus og er en gutt på 8 mnd som håper på å få et nytt for alltid hjem.
For tiden så bor jeg i fosterhjem der jeg har selskap av fostermors puser som er ca like gamle som meg. Jeg trives godt i lag med de og leker mye med de når vi er aleine på rommet.
Jeg er litt forsiktig og synest store områder er kjempeskummelt, derfor jeg bor på et mindre rom der jeg har en hule og buret jeg ligger inni trygt og godt. I mitt nye hjem må dere slaver ha veeeldig god tålmodighet til at jeg kan bli trygg på at det ikke er farlig rundt meg, det kan nok være at jeg hveser til dere når dere kommer, men jeg biter eller angriper aldri, jeg elsker tross alt masse kos (hender jeg sikler litt når det blir lang stund med kos😹) og elsker og bli kosa på magen❤️.
Starten på livet mitt startet ute frem til jeg var ca 4-5mnd så dere må la meg være innepus såpass lenge til at jeg føler meg trygg og sikker.
Jeg tar imot besøk hos fostermor om du ønsker å se meg og hilse på😻 Det gjør ingenting om du har puser fra før 😻 så vist du har en trygg og snill pus , så vil det hjelpe meg masse. Da kan jeg ha en jeg kan lære og se opp til😻.
Fostermor svarer på spørsmål om du har noen. Håper du har plass til meg😻
Jeg koster 1400,- og er kastrert, chipet, og fått to vaksiner og ormkur

Kommentarer

Informasjon

  • Chippet
  • Idmerket
  • Kastrert
  • Vaksinert