Supra

Hei hei. Jeg heter Supra og er vist like kjapp som navnet mitt tilsier. Jeg erbei jente og har blitt ca 1 helt år gammel, men jeg har vist mye kattunge igjen i meg. Matmor kaller meg for gledesspreder.

Jeg har hatt en litt skummel start på livet mitt, og er ganske skeptisk av meg. Nå har jeg vært lenge i fosterhjem og begge brødrene mine har fått nye for alltid hjem. Det har jeg også veldig lyst på, men jeg er ganske så redd for fremmede. Det tok veldig lang tid før jeg fikk tillit til fostermor. Kanskje også fordi at brødrene mine stjal all oppmerksomheten og dyttet meg bort. Nå som jeg endelig har fått tillit og rommet for meg selv prater jeg kjempe mye og er glad i oppmerksomhet. Jeg er fremdeles veldig skeptisk til fremmede, så de som har lyst til å ha meg for bestandig må være veldig tolmodig og la meg få den tiden jeg trenger. Kanskje gi meg litt godt å spise å leke litt med fiskestang, det setter jeg kjempe pris på.

Jeg er nok ikke den perfekte kose katten. Jeg liker ikke å sitte på fanget, og jeg trenger å få trekke meg litt tilbake hvis det blir for skummelt. Derfor ønsker jeg meg veldig noen snille, rolige og tolmodig mennesker. Jeg lover at hvis jeg bare får den tiden jeg trenger til å stole på mine nye slaver, maler jeg kjempe høyt og har kjempe myk og blank pels.

Jeg er ikke noe glad i barn, de er ofte litt bråkete og brå i bevegelsene sine. Jeg er heller ikke så glad i andre katter så vil helst være eneste pusen 😻

Kommentarer

Informasjon

  • Chippet
  • Idmerket
  • Kastrert
  • Vaksinert