Tassen

Innepuser

TASSEN OG MISTER
Vi er Tassen og Mister, er ca 6 år gamle og har vært innekatter hele livet. Når vi kom til Redd Dyra var vi engstelige og svært tynne, kattehuset var ikke en plass for oss, dermed flyttet vi i fosterhjem. Her har vi hatt fin utvikling, fra å være på et rom og ligge i kattehula, har vi nå flyttet ut av katte-rommet og oppholder oss mest i stua. Vi elsker kos, stryker oss om føttene til fostermor og mjauer godlynt når vi får oppmerksomhet. Å bli børstet er det beste vi vet, da maler vi høyt og ruller rundt fra side til side.
Vi er også glade i mat og har lagt på oss. I begynnelsen spiste vi bare kokt sei, men nå er også tørrfor en favoritt. Våtfòr får vi en og annen gang, det er ekstra stas.
Vi har bodd sammen hele livet og trenger hverandre. Sammen har vi hjulpet hverandre i å bli tryggere, og vi vil fortsatt ha behov for ett tålmodig og rolig hjem, med eget rom å bli trygge på i starten. I begynnelsen vil vi nok være reservert, men når dere får vår tillitt er vi verdens beste kosekatter og kan underholde med mange artige sprell.
Vi er kastrerte, chippet og vaksinert og koster kr 1400 pr katt. Det er flere bilder i kommentarfeltet, der er Mister også 😻

Kommentarer

Informasjon

  • Chippet
  • Idmerket
  • Kastrert
  • Vaksinert