Nure

Hei, jeg heter Nure. Jeg jobber som kontorassistent på kattehuset. Det er en krevende jobb og ofte må jeg rett og slett ta meg en hvil i alle oppgavene. Heldigvis har jeg kontordamene rundt lillepoten min så det går veldig fint. De synes jeg er kjempe flink. 🐈‍⬛🤓

Når jeg ikke jobber på kontoret så har jeg andre oppgaver på huset. I starten var jeg litt politi og prøvde og holde orden på alle sammen. Dere skulle bare visst hvor mange pøbler som kommer innom kattehuset. Jeg innså fort at det var altfor slitsomt å skulle holde lov og orden i sjakk så derfor ble jeg veldig glad da det åpnet seg opp en kontorstilling. Nå har jeg blitt alle sin kjæledegge og det ELSKER jeg. Til mer kos, til bedre!

Da jeg kom på huset var nesa mi en eneste stor byll. Jeg bærer fremdeles preg av å ha vært ute en vinternatt, men hey, hey – jeg gror som fin vin. 😺 Jada, ørene mine er fulle av bitt og rift. Jeg er kanskje ikke en klassisk skjønnhet, men jeg skal love dere, jeg – hadde dere blitt forlatt ute i skogen alene, med ingen til å ta vare på dere, så hadde dere også hatt noen arr på kroppen. Kan vi ikke bare bli enige om at de forteller en viktig del av historien min? En historie som har ført meg hit: klar for å bli verdens største kosegris for verdenes snilleste mennesker som elsker meg for akkurat den jeg er!

Siden jeg stort sett regjerer på kontoret så booker jeg mine egne besøkstider så bare send en skriftlig henvendelse så svarer jeg fortløpende.

Jeg er chippet, kastrert og vaksinert og for den latterlige prisen av 1400 kr kan jeg bli din….om vi liker hverandre, selvfølgelig. ❤️🐈‍⬛

Kommentarer

Informasjon

  • Chippet
  • Idmerket
  • Kastrert
  • Vaksinert