Poppe Loppa

Hei Poppe Loppa her 😻

Det hjelper oss veldig om dere deler 😊

Denne store flotte hannkatten på 8 år trenger ett nytt hjem. Han kom til Redd Dyra i Februar i år, etter å ha gått ute over år på Notodden. Han har slitt tungt ute alene, og trenger nå ett rolig hjem som han kan få omsorg i.

Han er glad i å være ute og trenger fine uteområder, gjerne landlig uten for mange andre katter rundt. Ett småbruk eller lignede ville passet han perfekt, men andre uteområder er også fint. Han er en katt som er glad i kos og lek og er trygg hvis man behandler han forsiktig. Fostermor tror han kan være utsatt for røff behandling tidligere, for han blir redd hvis noen er brå med han. Ellers så er han en skikkelig tøffing, som patruljerer eiendommen, og passer på at alt er i orden. Han er en smarting og forstår godt, og har lett for å lære nye ting.

Han elsker å ligge i sengen ved siden av deg, og stanger hode sitt mot deg, og maler for å vise at han liker deg. Han hopper gjerne også i fanget ditt, og ligger med magen opp om du klør han forsiktig, da er han helt i skyene 🫠 Ny eier må være litt tålmodig den første tiden, når han skal tilvennes nytt hjem. Han blir urolig av å bli strengt inne, men dette vil forsvinne så snart han kan være ute igjen.

Poppe Loppa passer i ett rolig hjem, uten barn.
Det haster å skaffe han nytt hjem, da han ikke kan være der han bor nå !! Husk at en pus på 8 år ikke er halvveis i livet, og at han kan gi eierne mange år men glede 😻

Han er helsesjekka, chippet, kastrert, vaksinert og koster kr 1400,-

Kommentarer

Informasjon

  • Chippet
  • Idmerket
  • Kastrert
  • Vaksinert